Voor de echte fijnproevers.
Terrine van Ganzenlever | 25 jaar gerijpte Aceto | gepocheerde wilde perzik
Aromatisch, perziktonen en fijne ronde textuur. Elegant en harmonieus.
Brioche | truffelmayonaise | aardappelflakes | kwartel ei
Tip! Voeg gebakken eendenlever toe om uw gerecht compleet te maken | +7
Licht, elegant met aardse ondertonen. Zachte zuren en fijne tannines.
Miso schuim | kokos crumble | geroosterde boswortel
Fris, strak met citrus en kruidigheid wat zorgt voor een mooi contrast.
Gesmoorde ui | beurre noisette | Parmezaanse kaas | peterselie
Rijk en gelaagd, lichte houtrijping, subtiel romig met frisse zuren.
Ossenhaas | rösti | eendenlever | truffel | Madeirasaus
Vol en robuust, donker fruit, zachte tannines en rijk van smaak.
Groene kruiden risotto | vinaigrette van boswortel | zomerse groenten
Fris, kruidig, elegant met citrus zonder te overheersen.
Lamsrack | stoof | tomaten orzo | spinazie | pistache | vadouvansaus
Kruidig en zwoel met structuur. Mooi rond met tonen van rijp fruit.
Pijnboompitten crème | La Ratte aardappel | gebakken morille
Subtiele kruidigheid, verfijnd en mineralig met focus op frisheid.
Frambozensaus | vanille-ijs | amandelen
Appeltaartje | mousse van kers | ijs van zure kersen