Stein's Signature Dishes

Voor de echte fijnproevers.

Entree

Foie gras

20

Terrine van Ganzenlever | 25 jaar gerijpte Aceto | gepocheerde wilde perzik

Viognier, domaine Raissac

Aromatisch, perziktonen en fijne ronde textuur. Elegant en harmonieus.

7

Steak tartare

15

Brioche | truffelmayonaise | aardappelflakes | kwartel ei

Tip! Voeg gebakken eendenlever toe om uw gerecht compleet te maken | +7

Pinot Noir, domaine Raissac

Licht, elegant met aardse ondertonen. Zachte zuren en fijne tannines.

6

Vegetarische gyoza

15

Miso schuim | kokos crumble | geroosterde boswortel

Verdejo / Sauvignon Blanc, Marques de la Carrasca

Fris, strak met citrus en kruidigheid wat zorgt voor een mooi contrast.

6

Gegratineerde coquilles

18

Gesmoorde ui | beurre noisette | Parmezaanse kaas | peterselie

Chardonnay, Beavignac

Rijk en gelaagd, lichte houtrijping, subtiel romig met frisse zuren.

7

Mains

Tournedos Rossini

40

Ossenhaas | rösti | eendenlever | truffel | Madeirasaus

Malbec, Staphyle

Vol en robuust, donker fruit, zachte tannines en rijk van smaak.

7

Snoekbaars uit de Merwede

30

Groene kruiden risotto | vinaigrette van boswortel | zomerse groenten

Verdejo / Sauvignon Blanc, Marques de la Carrasca

Fris, kruidig, elegant met citrus zonder te overheersen.

6

Lam uit Nieuw-Zeeland

33

Lamsrack | stoof | tomaten orzo | spinazie | pistache | vadouvansaus

Tempranillo / Shiraz, Marques de la Carrasca

Kruidig en zwoel met structuur. Mooi rond met tonen van rijp fruit.

6

Groene asperges

31

Pijnboompitten crème | La Ratte aardappel | gebakken morille

Tempranillo Blanco, Sonsierra

Subtiele kruidigheid, verfijnd en mineralig met focus op frisheid.

6

Dessert

Pêche melba

12

Frambozensaus | vanille-ijs | amandelen

De appel met de kers

12

Appeltaartje | mousse van kers | ijs van zure kersen