Stein's Signature Dishes

Voor de echte fijnproevers.

Entree

Foie gras

20

Terrine van Ganzenlever | 25 jaar gerijpte Aceto | vijgencompote

Viognier, domaine Raissac

Aromatisch, perziktonen en fijne ronde textuur. Elegant en harmonieus.

7

Steak tartare

17

Brioche | truffelmayonaise | aardappelflakes | kwartel ei

Tip! Voeg gebakken eendenlever toe om uw gerecht compleet te maken | +7

Pinot Noir, domaine Raissac

Licht, elegant met aardse ondertonen. Zachte zuren en fijne tannines.

6

63 graden ei

15

Knolselderij | crème fraîche | bieslook | truffelaardappelschuim

Verdejo / Sauvignon Blanc, Marques de la Carrasca

Fris, strak met citrus en kruidigheid wat zorgt voor een mooi contrast.

6

Gegratineerde coquilles

20

Gesmoorde ui | beurre noisette | Parmezaanse kaas | peterselie

Chardonnay, Beavignac

Rijk en gelaagd, lichte houtrijping, subtiel romig met frisse zuren.

7

Mains

Tournedos Rossini

42

Ossenhaas | rösti | eendenlever | truffel | Madeirasaus

Malbec, Staphyle

Vol en robuust, donker fruit, zachte tannines en rijk van smaak.

7

Rogvleugel | Franse delicatesse

32

Zachte en romige textuur | gepofte prei | brandade | à la meunière

Verdejo / Sauvignon Blanc, Marques de la Carrasca

Fris, kruidig, elegant met citrus zonder te overheersen.

6

Hertenrugfilet

28

Hertenstoof | truffelpuree | compote van cranberry

Tempranillo / Shiraz, Marques de la Carrasca

Kruidig en zwoel met structuur. Mooi rond met tonen van rijp fruit.

6

Dessert

Bananensplit van de chef

12

Chocolade | vanille-ijs | banaan