Voor de echte fijnproevers.
Terrine van Ganzenlever | 25 jaar gerijpte Aceto | vijgencompote
Aromatisch, perziktonen en fijne ronde textuur. Elegant en harmonieus.
Brioche | truffelmayonaise | aardappelflakes | kwartel ei
Tip! Voeg gebakken eendenlever toe om uw gerecht compleet te maken | +7
Licht, elegant met aardse ondertonen. Zachte zuren en fijne tannines.
Knolselderij | crème fraîche | bieslook | truffelaardappelschuim
Fris, strak met citrus en kruidigheid wat zorgt voor een mooi contrast.
Gesmoorde ui | beurre noisette | Parmezaanse kaas | peterselie
Rijk en gelaagd, lichte houtrijping, subtiel romig met frisse zuren.
Ossenhaas | rösti | eendenlever | truffel | Madeirasaus
Vol en robuust, donker fruit, zachte tannines en rijk van smaak.
Zachte en romige textuur | gepofte prei | brandade | à la meunière
Fris, kruidig, elegant met citrus zonder te overheersen.
Hertenstoof | truffelpuree | compote van cranberry
Kruidig en zwoel met structuur. Mooi rond met tonen van rijp fruit.
Chocolade | vanille-ijs | banaan